kjellochzidd.blogg.se

Vi är två halvgalna tjejer vid namn Amanda och Felicia, vi älskar både hästar och kaniner. Här på bloggen kommer ni få följa vårat liv.

Burstädning

Publicerad 2014-09-06 21:51:43 i Amandas inlägg,

Då var det lördag och därmed städdag i kaningården, alla kaninburarna har blivit helt tömda och fått nytt strö. Brukar då tömma burarna helt på helgen och under vardagarna småstädar jag i bajshörnorna när det behövs. Kaninerna fick som vanligt vara ute i rasthagarna nästan hela dagen och det var såklart uppskattat.
 
Vill även passa på att berätta att den sista kaninungen som skulle säljas ur Vildas kull kommer stanna, egentligen skulle jag bara behålla två stycken. Men de som hade tingat Bill hörde aldrig av sig när det var dags och det var en vecka sedan nu, så han blir då kvar så länge och även syskonen Sookie och Alcide.
Ganska trist dock när det blir så, särskilt när tingningsavgiften är inbetalad och det mesta var bestämt. Men eftersom jag inte får svar och de inte hört av sig så har de väl ångrat sig.
 
 
 - Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kjell och Zidd / Felicia och Amanda

Vi är två galna tjejer som älskar kaniner och hästar. Felicia(Kjell) är 14, bor i Gustavsberg och rider och dansar. Amanda(Zidd) är 16, bor på Gotland och har en kaningård vid namn Kaupungskaniner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela