kjellochzidd.blogg.se

Vi är två halvgalna tjejer vid namn Amanda och Felicia, vi älskar både hästar och kaniner. Här på bloggen kommer ni få följa vårat liv.

Panter har flyttat

Publicerad 2014-03-31 18:35:13 i Amandas inlägg,

Panter flyttade idag till sitt nya hem! Han blir egentligen åtta veckor imorgon, men en dags skillnad gör knappast någonting. Det var en trevlig barnfamilj som köpte honom och de var väl pålästa och verkade seriösa med beslutet att köpa kanin. Verkligen skönt med sådana kaninköpare och jag är säker på att Panter får ett bra och kärleksfullt hem.
 
Igår hopptränade jag med fyra kaniner och det blev årets första hoppträning för Tiger och Viggo, den andra för Neo och den alldeles första för Mio. Alla kaninerna var hugget och tyckte det var jättekul, Mio var lite fundersam i början men förstod ganska snabbt vad det gick ut på. Såklart hoppade jag inte särskilt högt med Mio, började försiktigt med en bom på varje hinder och höjde väldigt försiktigt.
 
 
- Amanda

Om

Min profilbild

Kjell och Zidd / Felicia och Amanda

Vi är två galna tjejer som älskar kaniner och hästar. Felicia(Kjell) är 14, bor i Gustavsberg och rider och dansar. Amanda(Zidd) är 16, bor på Gotland och har en kaningård vid namn Kaupungskaniner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela