kjellochzidd.blogg.se

Vi är två halvgalna tjejer vid namn Amanda och Felicia, vi älskar både hästar och kaniner. Här på bloggen kommer ni få följa vårat liv.

Onsdag

Publicerad 2014-04-30 23:02:15 i Amandas inlägg,

Nu är det nämligen så att på fredag ska jag, min lillasyster och några andra gotlänningar åka på den årliga teaterfestivalen på Tollare folkhögskola. Det innebär alltså att människor ifrån hela Sverige som är medlemmar i IOGT NTO kommer dit och ska visa upp en show. Vanligtvis spelas det upp teatrar, men på senare tid har det även varit dansuppvisningar och även pianospelningar.
Vi ska spela upp teatern Robin Hood och det är den vi har repeterat hela vintern och våren inför Tollare, så idag var alltså sista träningen innan vi åker upp. Givetvis kommer vi träna där uppe under helgen och ha ett genrep innan själva uppvisningen på lördag förmiddag.
Det är väldigt pirrigt och jag är väldigt nervös, själv har jag rollen Sir Guy Of Gisbourne och min lillasyster spelar såklart Lady Marion.
 
Vi åker på fredag vid lunch och kommer hem på söndag eftermiddag, så mormor kommer ha ansvar för kaninerna under helgen. Lär förmodligen ringa stup i kvarten och kolla hur läget är med mina pälsbollar. Avskyr verkligen att åka bort och kunna ha kaninerna med mig, men visst ska det bli kul med teaterfestival.
 
Men efter dagen repetition så åkte vi in till stan, skulle nämligen in till Specsavers och prata om hur det har fungerat med linserna, samt få ögonen kollade så att allt ser bra ut och att de inte verkar irriterade av linserna. Men jag tycker att det har gått jättebra och allt såg bra ut, den enda som ska göras är att minska skärpan på den vänstra linsen. Har just nu samma skärpa på båda linserna. (Jätteintressant att höra förstår jag).
 
Men nu ska jag ta och göra mig klar för sängen, har mycket att göra imorgon. Alla kaninerna ska få komma ut en lång stund i hagarna och rasta av sig ordentligt och jag måste även skriva iordning vad de ska ha för foder och skötas. Sedan ska jag packa inför själva resan också.
 
Lite bilder ifrån de senaste dagarna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 - Amanda

Om

Min profilbild

Kjell och Zidd / Felicia och Amanda

Vi är två galna tjejer som älskar kaniner och hästar. Felicia(Kjell) är 14, bor i Gustavsberg och rider och dansar. Amanda(Zidd) är 16, bor på Gotland och har en kaningård vid namn Kaupungskaniner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela