kjellochzidd.blogg.se

Vi är två halvgalna tjejer vid namn Amanda och Felicia, vi älskar både hästar och kaniner. Här på bloggen kommer ni få följa vårat liv.

Hej

Publicerad 2014-01-30 19:06:10 i Amandas inlägg,

Har inte alls haft orken att blogga denna vecka, har inte haft något särskilt att skriva om. Det har varit snöoväder varje dag och jag har för det mesta suttit och ugglat. Hoppas innerligt på finare väder i helgen!
 
Idag var det då torsdag, det enda som hände idag var att jag, Emma och Tinne skulle till Södervärn, högstadieskolan jag och Tinne gick på. Vi skulle dit och försöka få upp folks intresse för Lövsta och förhoppningsvis välja det som sitt gymnasieval. Tyvärr hittade vi ingen som verkade intresserad, fast vi satt mest med Henrik, han var mentor för min och Tinnes förra klass, och pratade med honom. Hehe!
 
Imorgon är det äntligen fredag, så skönt med helg! Har varit så otroligt trött denna vecka och behöver verkligen få chans att sova ut. Som vanligt ska vi vara på CPG norr, tycker inte alls om att vara där. Vi har två olika skolhus att springa emellan varje gång vi har en ny lektion, matsalen är borta på restaurang Rindi och det tar en stund att gå dit och maten är riktigt äcklig.
 
Innan jag tar och avslutar detta inlägg så måste jag avslöja en rolig sak! Den 27:e februari åker jag, pappa och en vän vid namn Emelie på Landsutställningen i Södertälje, det är Sveriges största kaninutställning med ungefär 1500 kaniner anmälda. Då kommer jag få hem två nya kaniner, en lejonhuvad dvärgvädurshane vid namn Hallsjö's Rocky och en dvärgvädurshona vid namn Fröken Fröjds Tardis. Hon ska användas i avelsprojekt att förbättra kropp på lejonhuvad dvärgvädur.
 
Såhär ser Rocky och Tardis ut!
 
 
- Amanda

Om

Min profilbild

Kjell och Zidd / Felicia och Amanda

Vi är två galna tjejer som älskar kaniner och hästar. Felicia(Kjell) är 14, bor i Gustavsberg och rider och dansar. Amanda(Zidd) är 16, bor på Gotland och har en kaningård vid namn Kaupungskaniner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela